FDI OFRON UDHËZIME PËR ANËTARËT, AUTORITETET SHËNDETËSORE DHE EKIPET STOMATOLOGJIKE NË PËRGJIGJE TË COVID-19

Federata Ndërkombëtare Stomatologjike (FDI), kohët e fundit lëshoi​​ një deklaratë zyrtare ku përshkruhen parimet kryesore të kujdesit stomatologjik dhe promovimi i shëndetit oral gjatë pandemisë COVID-19. Që nga fillimi i tij në Dhjetor 2019, COVID-19 është rritur në përmasa pandemike me mbi 5.7 milion raste dhe 350,000 vdekje të konfirmuara në mbi 200 vende deri në fillim të Qershorit 2020. COVID-19 jo vetëm që…