NJOFTIM PËR ORARIN E RI TË PUNËS NË ZYRET E OSK-SË

Të nderuar anëtarë të OSK-së, Pas lehtësimit të masave të parapara për parandalimin e pandemisë COVID -19, të paralajmëruara nga Ministrisa e Shëndetësisë me dt 30.04.2020 dhe me qëllim të përmbushjes së nevojave të anëtarëve tanë, Ju njoftojmë se zyret e OSK-së nga data 18 Maj 2020 do të fillojnë punën me palë çdo ditë…