Njoftim për rifillimin e punës në ordinancat private stomatologjike

Të nderuar anëtarë të Odës së Stomatologëve të Kosovës, Oda e Stomatologëve të Kosovës, në kordinim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike, ka finalizuar “Rekomandimet për profesionistët e stomatologjisë në sektorin privat gjatë pandemisë me COVID-19”, me rastin e rifillimit të punës në ordinancat private stomatologjike. Në interes të shëndetit dhe…