Fillon procesi i votimit në zgjedhjet për anëtarë të Kuvendit të OSK-së

Ka filluar procesi i votimit për Zgjedhjet për anëtarët e Kuvendit e OSK-së. KQZ ka marrë raporte nga të gjitha njësitë zgjedhore dhe konstaton se të gjitha janë hapur me kohë dhe procesi i votimit po shkon normalisht.

KQZ do ta  monitoron edhe për nga afër procesin zgjedhor në të gjitha njësitë zgjedhore

Njësitë zgjedhore janë të hapura deri në orën 16:00.