Oda e Stomatologëve të Kosovës

Organizon:

KONFERENCA E GJASHTË STOMATOLOGJIKE

– VIRTUALE –

 

   Libri i abstrakteve dhe programi i Konferencës

   Programi preliminar i Konferencës

   Njoftim për ligjëruesit e Konferencës

  Njoftim për regjistrimin në Konferencë

 

Disa pamje nga zhvillimet e Konferencës