KODI ETIK PËR DOKTORËT E STOMATOLOGJISË

Me pranimin tim në profesionin mjekësor stomatolog, betohem se do të vendos jetën time në shërbim të njerëzimit.

Do të ushtroj profesionin tim me ndërgjegjshmëri e dinjitet.
Ruajtja dhe rivendosja e shëndetit të pacientëve të mi do të jetë detyra më e lartë e veprimit tim.

Do të ruaj të gjitha fshehtësitë që më janë besuar edhe mbi vdekjen e pacientit.

Do të ruaj me të gjitha forcat e mia nderin dhe dorëzimin fisnik të profesionit mjekësor – stomatolog dhe nuk do të bëj dallime gjatë ushtrimit të detyrimeve të mia mjekësore as në bazë të hendikepeve përkatëse e as sipas religjionit, kombësisë, racës e as sipas përkatësisë partiake apo pozitës sociale.
Çdo jete njerëzore do t’i shërbej.

Do të ruaj, të kultivoj dhe të respektoj përgjegjësitë e anëtarit të Odës.

Lajme & Ngjarje

Mësoni lajmet e fundit lidhur me Odën e Stomatologëve të Kosovës.

132e39d5-169e-47e1-bc25-9ca38c0f4871

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes OSK-së dhe Fakultetit të Mjekësisë në Prishtinë.

Sot, me datë 05 qershor 2023 në Dekanatin e FM, Kryetari i Odës së Stomatologëve të Kosovës Prof. Dr.Blerim Kamberi dhe nënkryetari Prof.Ass.Dr Ali Gashi u pritën nga dekanja e Fakultetit të Mjekësisë Prof.Dr. Suzana Manxhuka-Kërliu, prodekanja Prof.Ass.Dr. Zana Sllamniku-Dalipi dhe Shefi i Degës së Stomatologjisë Prof.Asoc.Dr. Fatmir Dragidella. Në këtë takim u bisedua për…

LLOGO-ORIGJINAL

OPINION PËR KUSHTET DHE PROCEDURAT PËR USHTRIMIN E VEPRIMTARISË SHËNDETËSORE/STOMATOLOGJIKE NË INSTITUCIONET PRIVATE

OSK bazuar në shqetësimin e komunitetit tonë lidhur me Projekt-Propozimin e Udhëzimit Administrativ – Kushtet dhe procedurat për ushtrimin e veprimtarisë shëndetësore në Institucionet private, ju është drejtuar Ministrisë së Shëndetësisë me Opinionin e saj lidhur me këtë Projekt-Propozim. Për më tepër klikoni linkun e mëposhtëm: Opinioni i OSK-së.pdf

LLOGO-ORIGJINAL

Njoftim

Oda e Stomatologëve të Kosovës, me qëllim të ndihmës në lehtësimin e procedurave të anëtarëve të saj për realizimin e transaksioneve financiare për shërbimet e OSK-së, njofton se ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me institucionin mikrofinanciar CAPITAL RIA. Nga tani të gjitha pagesat e taksave administrative për shërbimet e OSK-së, përveç në bankën NLB mund të…

Formularët: