N J O F T I M – KONFERENCA STOMATOLOGJIKE

Oda e Stomatologëve të Kosovës, në bashkëpunim me Kompanitë dentare “Alianz” dhe Dental Day” dhe e mbështetur nga Qendra Klinike Stomatologjike Universitare e Kosovës, organizon KONFERENCËN E KATËRT STOMATOLOGJIKE “STOMATOLOGJIA SOT DHE NESËR” (Me pjesëmarrje ndërkombëtare), e cila do të mbahet në Prishtinë, me datë 22 dhe 23 Nëntor 2019.

 

Më shumë informata mund t’i gjeni në Njoftimin e Konferencës.

Faqja informative e Konferencës