NJ O F T I M

Oda e Stomatologëve të Kosovës me rastin e shënimit të ditës botërore të  Shëndetit Oral, organizon KONFERENCËN E PESTË STOMATOLOGJIKE-VIRTUALE (Me ligjërues të huaj dhe vendor), e cila do të mbahet  me datë 20 Mars 2021.

Konferenca do të akreditohet nga Oda e Stomatologëve të Kosovës.

Për detajet e konferencës do t’ju njoftojmë me kohë.