Njoftim

Në kuadër të programit të ligjëratave profesionale për vitin 2022 të organizuara nga OSK (cikli i dytë), ju njoftojmë se me datë 01.12.2022, orën 13:00 në Poliklinikën Stomatologjike Pejë do të mbahet ligjërata me temë: “Konceptet bashkëkohore në terapinë e kanalit të infektuar” nga Prof. Dr. Blerim Kamberi, Spec. i Sëmundjeve të Dhëmbit dhe Gojës.