Njoftim

Me datë 28.04.2023, në ora 13:00 në QKMF Prishtinë, do të mbahet ligjërata me temë: “Shëndeti publik oral dhe stomatologjia e fëmijëve’’ nga Dr. Sc. Blerta Latifi- Xhemajli, Specialiste e Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive
Kjo ligjëratë, vlerësohet me 8 pikë kredituese për pjesëmarrje aktive dhe 5 pikë kredituese për pjesëmarrje pasive.