SQARIM PUBLIK

Pas reagimit publik të OSK-së, në lidhje me ndarjen nga jeta të pacientës nga Malisheva pas marrjes së shërbimit stomatologjik, ndaj OSK-së janë drejtuar disa akuza dhe komente të pa baza prej disa anëtarëve të Odës për kinse OSK po bën gjykimin e parakohshëm të fajësisë së stomatologut.

OSK sqaron se as në reagimin paraprak e as në asnjë veprim të saj, nuk ka paragjykuar fajësinë apo pafajësinë e anëtarit të saj dhe në asnjë rast nuk ka dhënë përfundime të tilla pa u konstatuar të njëjtat nga organet përgjegjëse.

Prandaj, ftojmë të gjithë anëtarët të përmbahen nga komentet të cilat kanë për qëllim të denigrimit të reputacionit të OSK-së, veçanërisht anëtarët të cilët janë edhe në organet e saj pasi të njëjtit duhet dhe obligohen të njohin legjislacionin mbi të cilin vepron OSK!