KQZ MIRATOI KODIN E MIRËSJELLJES

KQZ miratoi “KODIN E MIRËSJELLJES GJATË PROCESIT PËR ZGJEDHJEN E ORGANEVE TË OSK-së”. Kodi i mirësjelljes ka për qëllim krijimin e kushteve ku anëtarët e OSK-së mund të zgjedhin përfaqësuesit e tij përmes zgjedhje të lira, të drejta dhe të mir-informuara, në një atmosferë kolegiale dhe respekti të rregullave të legjislacionit përkatës. Këtij Kodi i detyrohen të gjithë  anëtarët e OSK-së, veçanarisht kandidatët për anëtarë të organeve të OSK-së.

Kodi i mirësjelljes :