Njoftim

Të nderuar anëtarë të OSK-së,
Oda e Stomatologëve të Kosovës organizon KONFERENCËN E GJASHTË STOMATOLOGJIKE-VIRTUALE (Me ligjërues të huaj dhe vendor), e cila do të mbahet  me datë 18 dhjetor 2021.
Konferenca do të akreditohet nga Oda e Stomatologëve të Kosovës.
Për detajet e konferencës do t’ju njoftojmë me kohë.