NJOFTIM

Të nderuar kolege dhe kolegë,

Ju njoftojmë se afati i fundit për dërgimin e dorëshkrimeve për numrin e parë të Revistës së Stomatologëve të Kosovës është deri me datë 3 Maj 2022, në email adresën revista@osk-c42eea.ingress-earth.ewp.live.

Për më shumë informata mund të drejtoheni në faqen zyrtare të Revistës: https://osk-ks.org/revista, ku janë të përcaktuara edhe detajet teknike të dorëshkrimeve.

 

Me respekt,

Kryetari i OSK-së

Prof. Dr. Blerim Kamberi