Njoftim

Oda e Stomatologëve të Kosovës, me qëllim të ndihmës në lehtësimin e procedurave të anëtarëve të saj për realizimin e transaksioneve financiare për shërbimet e OSK-së, njofton se ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me institucionin mikrofinanciar CAPITAL RIA.

Nga tani të gjitha pagesat e taksave administrative për shërbimet e OSK-së, përveç në bankën NLB mund të realizohen edhe në të gjitha degët e CAPITAL RIA.

OSK, arritjen e kësaj marrëveshjeje e konsideron lehtësim për anëtarët e saj dhe ekonomizim të kohës së tyre