OSK promovon numrin e ri të RSK-së

Të nderuar anëtarë,

Numri i ri i RSK-së është fryt i një investimi profesional e shkencor të kolegëve nga vendi dhe jashtë vendit.
Ky botim përmban punime të ndryshme, në të cilat kolegët ndajnë përvojën e tyre shumëvjeçare nga praktika e përditshme,
Gjej rastin të falënderoj autorët, redaktorët dhe recensentët anonimë, të cilët të gjithë kanë qenë vullnetarë për të kontribuar në suksesin e këtij numri.

Të gjithë anëtarët pëmes SMS-it do të pranojnë linkun për marrjen falas të formës elektronike të RSK-së.

Ju dëshiroj lexim të këndshëm.

Prof.Dr. Blerim Kamberi
Kryetar i OSK-së