U mbajt simpoziumi profesional i organizuar nga OSK

Të shtunën, me 20 prill 2024 u mbajt simpoziumi profesional “Identifikimi dhe meaxhimi i faktorëve të rrezikut në praktikën stomatologjike”, në të cilën morën pjesë mbi 700 pjesëmarrës, stomatolog, teknik dhe infermiere të stomatologjisë si dhe student. Ky simpozium i organizuar nga OSK ishte një platformë e rëndësishme për të marrë njohuri, përvoja dhe praktika të mira në fushën e emergjencave mjekësore brenda praktikës stomatologjike. Falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit, si dhe Këshillin Organizativ që e bën këtë ngjarje një sukses të madh. Mirupafshim në eventet tjera të organizuara nga OSK.

Me respekt,
OSK