Oda e Stomatologëve të Kosovës
MË SHUMË Oda përfaqëson dhe mbron interesat e përbashkëta të anëtarëve të saj dhe vendos standarde
të larta të kodit etik të detyrueshëm për çdo stomatolog që ushtron profesionin e tij.
Oda e Stomatologëve të Kosovës
MË SHUMË Odat e Stomatologëve e Kosovës është organizatë e pavarur profesionale e stomatologëve
që ushtrojnë veprimtarinë e tyre profesionale në Republikën e Kosovës.
Oda e Stomatologëve të Kosovës
MË SHUMË Asnjë stomatolog nuk mund të ushtrojë profesionin e tij në sistemin e kujdesit shëndetësor publik apo privat
në Republikën e Kosovës pa qenë anëtar i OSK-së dhe pa qenë i pajisur me licencë valide
për ushtrimin individual të profesionit të stomatologut, të lëshuar nga OSK-së.

KODI ETIK PËR DOKTORËT E STOMATOLOGJISË

Me pranimin tim në profesionin mjekësor stomatolog, betohem se do të vendos jetën time në shërbim të njerëzimit.

Do të ushtroj profesionin tim me ndërgjegjshmëri e dinjitet.
Ruajtja dhe rivendosja e shëndetit të pacientëve të mi do të jetë detyra më e lartë e veprimit tim.

Do të ruaj të gjitha fshehtësitë që më janë besuar edhe mbi vdekjen e pacientit.

Do të ruaj me të gjitha forcat e mia nderin dhe dorëzimin fisnik të profesionit mjekësor – stomatolog dhe nuk do të bëj dallime gjatë ushtrimit të detyrimeve të mia mjekësore as në bazë të hendikepeve përkatëse e as sipas religjionit, kombësisë, racës e as sipas përkatësisë partiake apo pozitës sociale.
Çdo jete njerëzore do t’i shërbej.

Do të ruaj, të kultivoj dhe të respektoj përgjegjësitë e anëtarit të Odës.

Lajme & Ngjarje

Mësoni lajmet e fundit lidhur me Odën e Stomatologëve të Kosovës.

LLOGO-ORIGJINAL

Rikujtim për pajisje me faksimil

Oda e Stomatologëve të Kosovës rikujton anëtaret e saj se periudha për pajisje me faksimil unik të prodhuar nën autoritetin e OSK-së është deri me 30 Qershor 2021. OSK rikujton se ushtrimi i veprimtarisë pa pajisje me faksimil unik pas datës 30 Qershor, paraqet ushtrim të kundërligjshëm të veprimtarisë mjekësore dhe si e tillë mund…

LLOGO-ORIGJINAL

N J O F T I M

Të nderuar anëtarë/e të OSK-së, Ju njoftojmë se nga data 07.06.2021, Zyret e OSK-së do të kalojnë në një objekt tjetër me adresë: Ulpiana D 7, Hyrja II, nr. 6 (rr. Mark Dizdari) në Prishtinë (përballë Rrethit të Spitalit). Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

LLOGO-ORIGJINAL

Projektimi dhe ndërtimi i Obelsikut

Odat e profesionistëve shëndetësor pas ndarjes së lokacionit në afërsi të QKUK-së nga ana e Komunës së Prishtinës për vendosjen e obeliskut në shenjë mirënjohje për profesionistët shëndetësorë dhe në shenjë nderimi të atyre që kanë ndërruar jetë nga virusi COVID-19, kanë marrë vendim për hapjen e konkursit publik lidhur me projektimin e detajizuar të…

Formularët: